do 17 okt. | Unizo Deinze & Nevele

Haal het maximum uit je website

Registratie is afgesloten
Haal het maximum uit je website

Tijd en locatie

17 okt. 2019 19:30
Unizo Deinze & Nevele, Belga Business Center, Gaversesteenweg, Deinze, België

Over het evenement

Zo, mijn website staat online! Hoe pak ik dit nu verder aan? Hoe zorg je ervoor dat jouw website bovenaan prijkt tussen de zoekresultaten van Google? Is de inhoud op je webpagina wel sterk genoeg? En hoe lok je nog meer klanten? Wat als je website aan vernieuwing toe is?

Welke oefeningen komen aan bod ?

Hoe stem je de inhoud van je website af op de vragen en noden van je doelgroep? Hoe optimaliseer je de inhoud van jouw site voor de zoekrobots? Hoe kan je andere sites naar jouw site laten doorlinken? Hoe stimuleer je bezoekers om contact op te nemen? Jouw Facebook en andere sociale media initiatieven optimaliseren. Je gaat natuurlijk meteen zélf aan de slag met je eigen website. Belangrijk is dat je voor de oefeningen over je eigen computer beschikt met toegang tot je Facebook, Linkedin en Instagram accounts.

Programma 19u30  Onthaal met belegde broodjes en drankje 20u00  Workshop met praktische oefeningen - Lieven Van de Velde 22u00  Netwerkdrink 23u00  Einde

Trainer

Lieven Van de Velde is specialist van online toepassingen voor ondernemers en vrije beroepen. Op een begrijpelijke en toegankelijke manier loodst hij jou door de toepassingen. De workshop is een vervolg op de reeks 'Online sterk met je zaak' van 2018. Maar zeker interessant en perfect te volgen voor mensen die er vorige keer niet bij waren.

INSCHRIJVEN VIA LINK ONDERAAN DIT EVENT

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement